cmh

Cake Me Happy + Bröllopstankar = Sant!

När ni ska gifta er står ni inför hundratals olika val och möjligheter.
Cake Me Happy är med i nätverket Bröllopstankar som består av noga utvalda företag, små och personliga men dock proffessionella och erfarna, som på olika sätt arbetar med bröllop. Vi går alla i god för varandras höga klass och kvalitet och hjälper gärna till att lotsa er lite i djungeln av valmöjligheter. Besök gärna Bröllopstankars hemsida eller Facebooksida där du kan läsa mer om oss och se de senaste bilderna och nyheterna!

Bild ovan: Dessertbord i Ellinge Slotts trädgård. Samarbete inom Bröllopstankar med våra tårtor och rekvisita samt blommor från Blomsterkompaniet samt bilder av Isabell N Wedin/Turturduva.


Våra samarbetspartners:
  • Ellinge Slott - Finns det något mer romantiskt än ett slottsbröllop? Hilda hjälper er att planera det perfekta bröllopet på slottet med anor från 1100-talet.
  • Elegant Kids - Hos Elegant Kids hittar ni ljuvliga kläder till brudnäbbarna eller barnen som ska medverka på bröllopet, både till de allra minsta till de lite större barnen. Besök webbutik eller butiken intill Bokskogen i Svedala.
  • Festingen - Cake Me Happys samarbetspartner när det kommer till cake toppers i form av brudpar till er bröllopstårta.
  • Proms & Weddings - Proffsiga och genomtrevliga Ayman med personal hjälper er att finna den perfekta klänningen till bröllop, bal eller fest! Med över 600 klänningar i butiken finns det något för alla!