BESTÄLLNINGSINFORMATION

Vi gör tårtor från 15 bitar och i bitar om 5 (15,20,25,30 osv). Tvåvåningstårtor från 25 bitar och trevåningstårtor från 45 bitar.
Minsta antal bitar för figurtårtor (där hela tårtan har formen av en viss figur) är 25.
Om man önskar fler våningar men inte behöver fler bitar så kan man beställa en dummy, dvs en understa våning i frigolit som är täckt och ser ut som om den vore riktig. Fler än fyra våningar måste alltid monteras på plats.
Varje tårta innehåller en sorts tårtbotten och två sorters mousse. Välj dessa på Smak & Fyllning. En bit tårta väger minst 130 gram.

 

Beställning/förfrågan


Vi behöver er beställning minst TVÅ VECKOR i förväg! Ibland blir det dock fullbokat tidigare än så.

Fyll i förfrågningsformuläret nedan så får vi all info vi behöver på samma gång. Ni måste INTE gå vidare med beställningen efteråt.

  • Ni kan se inspirationsbilder i våra bildgallerier samt priser under just Priser i menyn!
  • (max 10 MB)

Avhämtning/Leverans

Det går oftast bra att hämta bakverken dagen innan de ska serveras - tårtan blir bara godare av att stå till sig en extra natt i kylen, eller hämta samma dag som den ska ätas. Vi har endast öppet enligt överenskommelse och överenskommen hämtningstid måste hållas.
Ni kan även boka leverans inom Skåne vilket kostar från 495kr - be om offert! Det finns ett begränsat antal leveranstider per dag så boka dessa i god tid.
 

Avbokningsregler

Standardtårta:
Avbokning ska se senast TVÅ VECKOR innan avhämtningsdag! Avbokning senare än 2 veckor innan avhämtningsdag innebär full betalningsskyldighet. Vi tar betalt i förskott via mailad faktura.
Bröllopstårta:
Andra regler - läs mer om detta på Allt om Bröllopstårtan.

Om vi måste avboka?
Det har hittills aldrig hänt att vi har behövt avboka men alla är vi människor och om vi drabbas av någon skada eller smittsam magsjuka så kan vi behöva avboka. Som sagt närmar vi oss 400 bröllopstårtor och 800 övriga tårtor - utan en enda avbokning. Skulle detta olyckliga ske så återbetalas självklart varenda krona ni har betalat.