cmh

Bröllopsmässa Bride in the City

Vi bara ÄLSKAR bröllopsmässor! Det är fantastiskt roligt att träffa alla blivande brudpar, bjuda dem på tårta och prata om sitt stundande bröllop -  när de ska gifta sig, vart de ska vara och om de har hunnit fundera på bröllopstårtan än. Det tindrar i ögonen när de berättar och vi hoppas såklart på att få möjligheten att vara en del av deras stora dag!

Höstens stora mässa Bride in the City (Bride of Culture) på Scandic Triangeln var inget undantag. Det var fullt tryck i vår monter och många fina ord fick vi höra om vår största tårta någonsin - 8 våningar och 350 bitar :-) Nu ser vi fram emot att ta emot de härliga brudparen på konsultation med provsmakning och skissa upp deras drömtårta tillsammans!

Tack till arrangörerna för Bride in the City för en väl organiserad och marknadsförd mässa och för alla superhärliga meduställare runtomkring oss som gör hela upplevelsen lite extra härlig! Vi ses igen nästa år!


Klicka på bilderna för att se dem större. Bild 4-9 är tagen av superduktiga fotograf Karina Szuter.

Kommentera gärna: