cmh
En liten dröm har blivit sann - jag har äntligen fått skapa det dessertbord jag planerat och skapat i mitt huvud hur länge som helst! I mitten av maj träffades vi i nätverket Bröllopstankar i Ellinge Slotts trädgård och tillsammans med blommor från Blomsterkompaniet skapades dessa underbara dessertbord. Bilderna tagna av Isabell N Wedin/Turturduva. Klicka för att se dem större.
Läs hela inlägget »
Fotograf Gina Maria Ljungberg har sin studio precis intill en gammal smedia i Flädie här i Skåne. Denna smedja ska inom kort även kunna hyras för bröllop och fest och för att skaffa sig lite marknadsföringsmaterial lånade Gina några av våra visningstårtor för att ta bilder på dem i den vackra miljön.  Klicka på bilderna för att se dem större - de är helt fantastiska!!
Läs hela inlägget »
I november fyller min lille pojke år - och i vanlig ordning börjar jag planera flera månader innan. Detta året ville han vara med och bestämma och en utklädningsdräkt i form av en dalmatinerhund som Oliver blev förtjust i fick sätta årets tema - vovve!
Nedan ser ni bilder från kalas och dessertbord!
Läs hela inlägget »
Vi bara ÄLSKAR bröllopsmässor! Det är fantastiskt roligt att träffa alla blivande brudpar, bjuda dem på tårta och prata om sitt stundande bröllop -  när de ska gifta sig, vart de ska vara och om de har hunnit fundera på bröllopstårtan än. Det tindrar i ögonen när de berättar och vi hoppas såklart på att få möjligheten att vara en del av deras stora dag!

Höstens stora mässa Bride in the City (Bride of Culture) på Scandic Triangeln var inget undantag. Det var fullt tryck i vår monter och många fina ord fick vi höra om vår största tårta någonsin - 8 våningar och 350 bitar :-) Nu ser vi fram emot att ta emot de härliga brudparen på konsultation med provsmakning och skissa upp deras drömtårta tillsammans!

Tack till arrangörerna för Bride in the City för en väl organiserad och marknadsförd mässa och för alla superhärliga meduställare runtomkring oss som gör hela upplevelsen lite extra härlig! Vi ses igen nästa år!


Klicka på bilderna för att se dem större. Bild 4-9 är tagen av superduktiga fotograf Karina Szuter.
Läs hela inlägget »
Nu är vi mitt uppe i "brinnande högsäsong" och vi ÄLSKAR DET! Dagarna är långa och vi svettas i bageriet många timmar per dag. Vi gör som mest 6 bröllopstårtor per helg, lite beroende på hur stora de är såklart, och de flesta veckor har vi även födelsedagstårtor samt dop- och namngivningstårtor dessutom! Vi kör Skåne runt och levererar våra godingar och det är fantastiskt härligt att få vara en del av alla dessa lyckliga brudpars dag.

Till alla er som är lediga vill vi önska glad sommar! Vi lovar ta igen ledigheten till vintern :-)
Läs hela inlägget »
Bröllop, bröllopstårtor, bröllopscupcakes - våren ligger i luften och konsultationerna med smakprovning tillsammans med sommarens brudpar avlöser varandra. Vintage-trenden med spets och stora blommor är stark även i år men även de klassiska varianterna med stilren siluett, rosor och pärlor. Några tema-tårtor blir det också, vilket är lite extra kul och utmanande!

Vi ser verkligen fram emot kommande säsong när vi får arbeta för högtryck i bageriet!

Det finns fortfarande några datum kvar så tveka inte att höra av er!
Läs hela inlägget »

Den stora bröllopsmässan Bröllopsfeber (Allt om Bröllop) tog plats på Slagthuset i helgen och OJ vilket tryck det var i vår monter! Många giftaslystna brudpar kikade, frågade, smakade och pratade om våra tårtor. Både smakprov och tårtdesign fick lovord efter lovord och det är en fantastisk känsla efter allt jobb man lagt ner på både visningstårtor och monter. Nu ser vi fram emot alla konsultationer med blivande brudpar och alla härliga bröllopstårtor vi ska få äran att skapa under kommande säsong!

Läs hela inlägget »
2014 har anlänt och årets brudpar börjar höra av sig för att boka in konsultationer med provsmakning! Samtidigt arbetar vi hårt för att få fram och visa er det bästa vi kan i de visningstårtor som vi ska ha med oss på bröllopsmässorna! Det är en tårtmakerskas dröm att få designa med helt fria händer och det svårare är snarare att bestämma sig och sortera bland alla idéer som rusar.
Ni träffar oss den 25/1 på Grand Hotel och den 1-2/2 på Slagthuset. Det går mot ljusare tider - bröllopstider :-)
Läs hela inlägget »