cmh

Kontakta oss

Vi har inga öppettider och tar helst emot frågor och beställningar via kontaktformulären nedan eller email. Använd er av våra formulär i första hand!
  • Har ni frågor om en eventuell tårtbeställning?

Fyll i formuläret på sidan "Beställa!" så får vi all info vi behöver på samma gång! Kika gärna i kalendern på förstasidan om vi är fullbokade på det aktuella datumet.
 


Telefon:  0702-282505
Vi har svårt att hinna ta telefonen när vi bakar. Vill ni bli uppringda, lämna ett meddelande eller skicka ett sms.

Mail: info@cakemehappy.se
 

hitta hit

Vi har inga öppettider och tar endast emot på förbokade konsultationer. Cake Me Happy finns på Vellingebacken 24-20 i Vellinge! Klicka HÄR för karta!  Eftersom det är ett delvis nybyggt område hittar inte GPS ända fram, läs därför gärna nedan och följ den kartan.

Vägbeskrivning:
Från motorväg E22 ta avfart nr 7, Vellinge södra. Kör in mot Vellinge (vänster om ni kommer från Malmö, höger om ni kommer från Trelleborg) och sväng av höger in på liten 30-väg som heter Vellingebacken, ganska direkt efter avfartsbron. Sedan tar ni andra grusvägen vänster. Följ alltså Vellingebacken-gatan en bit upp och vid de första brevlådorna (dessa har ni till höger om er) så svänger ni ner vänster på en grusväg, där är skyltat Gäst P. Näst sista huset innan denna grusväg svänger tvärt höger är Cake Me Happys bageri. Parkera utanför.