cmh

Referenser

loading...


Maria, vi vet inte hur vi ska kunna tacka dig för den underbart fina tårtan. Den var helt fantastisk. Det var värt den långa resan.
Vi var helt mållösa när vi packade upp den från kartongen. Har aldrig sett något liknande innan. Alla små detaljer på den var helt perfekta.
Vi ville knappt börja skära i den :) men den var lika god som den var fin.

Tusen tusen tack, du är fantastiskt duktig på det du gör och vi kommer helt klart återkomma till dig när det blir tårtdags igen.

 

Sandra & Peter
Värnamo, 2015

"Då bruden är en riktig tårtfantast, så var vi väldigt petiga med vem som skulle baka vår tårta. När vi hittade Maria och Cake Me Happy så visste vi direkt att vi hittat den vi ville ha. Till provsmakningen (vilken vi verkligen rekommenderar att man bokar) så hade vi med oss bilder som visade olika delar av vår idé, vilka hon sammanfattade till en skiss som motsvarade vad vi tänkt oss. Hon hjälpte oss även med tips på diverse artistiska idéer som kunde komplettera vår tanke om hur den skulle se ut. Inte nog med att tårtan såg ut precis som vi ville, den var dessutom vackrare än vi någonsin kunnat förvänta oss och smakade himmelskt! Gästerna älskade tårtan och pratar fortfarande om hur fantastisk den var. Vi beställde även ett gäng macarons som gåvor till gästerna som sov över. Dessa var supergoda och vackert förpackade. 
Maria har varit otroligt professionell, tillmötesgående och personlig i sitt bemötande. Vi fick fullt förtroende för henne och kunde ge henne artistisk frihet då vi visste att vi inte skulle bli besvikna. Tusen tack Maria för att du hjälpte till att förverkliga vårt drömbröllop!"

Kram Rebecka och Michael, Ellinge Slott 2017
 

"Bröllopstårtan var verkligen pricken över i:et efter middagen! Smakerna var helt perfekta ihop och designen var outstanding. Maria är lyhörd och kreativ, och resultatet blev bättre än vi kunde ana. WOW-faktor!"

Linn & Mattias, Bjärsjölagårds Slott, 2017 

Vilken FANTASTISK tårta. Jisses säger vi bara! Den var helt galet fin och den smakade ljuvligt.
Du hade fångat exakt allt vi önskade och vi är så otroligt glada och tacksamma över det.

My & Marie
Malmö, 2017

Tårtan var helt underbar, så så god! Gästerna älskade den. Vi kommer definitivt beställa tårta hos dig i fortsättningen!

Carolina & Christofer
Lorensdal, 2016

Tack Maria, inte bara för en fantastiskt vacker och god tårta utan även en trevlig provsmakning och bra service!
 

Lina & Carl,
Lögnäs, 2014

 

 

Jag kan inte nog tacka för en fantastisk upplevelse med vår bröllopstårta! :-)
Att komma till ditt mysiga showroom och provsmaka alla delikata fyllningar och sedan ta emot en alldeles enastående tårta var verkligen helt underbart.

Patricia & André, Vellinge, 2014
 

 

Hej Maria! Tusen tack för en vacker och fantastiskt god tårta!

 

Calle & Kristina,
Landskrona, 2014

  

Tusen tack för de himmelskt goda cupcakesen och tårtan! Det var verkligen supergott och jättefint!
Uppskattades av både oss och alla våra bröllopsgäster! Ni gjorde verkligen vår dag ännu lite mer speciell.

 

Charlotte & Marc, Ystad, 2014


 

 

Kära Maria! Tusen tack för den otroligt goda tårtan! Alla gästerna kommenterade den, både till utseende men även till smaken. Vi tackar dig 1000 gånger om!

 

Belma & Adis, Malmö, 2014 

Tack Maria! Vilken tårta, vilken smak! Så perfekt och så god. Kunde inte blivit bättre och det är vi så tacksamma för! 

Emilie & Ola, Kivik, 2014

 

 

Hej Maria! Tusen tack, vår tårta var fantastiskt fin och jättegod! Vi sparade en bit i frysen till ettåriga bröllopsdagen! 

Linda & Thomas,
Örtofta Slott, 2013

"Stort tack för den fantastiska tårtan du gjorde till vårt bröllop. Den tog oss och gästerna med storm. Och så god den var. Och vacker!! Vi rekommenderar dig till alla vi möter och hör av oss framåt sommaren för en doptårta! Än en gång stort tack"

Johanna & Mikael, Karlskrona, 2013


 

 

Hej Maria!
Tusen tack för den underbara tårtan. Den var helt fantastisk!

 

Lenh & Boris
Ellinge Slott, 2013


 

 

Vi vill bara passa på att tacka enormt för den otroligt vackra men framförallt otroligt goda tårtan du gjorde till vår bröllopsdag! Alla gäster och personal berömde hur fin den var, jag hörde till och med på Lorensdal att det skulle ha varit den vackraste tårtan de haft där!
 

Anna & Martin, Lorensdal, 2014


 

 

Tack så mycket. Tårtan blev superfin och fantastiskt god. Det blev bara en pytteliten bit kvar och den ska mina kollegor få dela på (men egentligen skulle jag vilja äta den själv :) 
 

Marie & Johan
Beddingestrand, 2012


 

 

Hej Maria! Jag och Anna skulle bara vilja sända ett stort tack till dig för den fantastiska tårtan som du gjort till vårt bröllop! Den var fantastiskt fin och smakade väldigt bra, vilket alla våra gäster höll med om! Vi är supernöjda!
Ett stort lycka till med din verksamhet även i fortsättningen - du är verkligen något stort på spåren! :)

Andreas & Anna, Malmö, 2012

 

Cake me happy har ett sinne för detaljer, inget lämnas åt slumpen. Gott och vackert som överträffade våra förväntningar vid bröllopet!

 

Sofie & Magnus
Vellinge, 2011