cmh

BESTÄLLNINGSINFO

Cake Me Happy är numera enbart en halvtidsverksamhet vilket innebär att vi tar väldigt få beställningar och blir snabbt fullbokade - det är därför bra att beställa i riktigt god tid.

Vi gör numera endast tårtor från 45 bitar och uppåt.

Varje tårta innehåller en sorts tårtbotten och två sorters mousse. Välj dessa på Smak & Fyllning. En bit tårta väger minst 130 gram.

Vid förfrågan maila till info@cakemehappy.se

 

Avhämtning

Det går oftast bra att hämta bakverken dagen innan de ska serveras - tårtan blir bara godare av att stå till sig en extra natt i kylen, eller hämta samma dag som den ska ätas. Vi har endast öppet enligt överenskommelse och överenskommen hämtningstid måste hållas.
 

Avbokningsregler

Standardtårta:
Avbokning ska se senast TVÅ VECKOR innan avhämtningsdag! Avbokning senare än 2 veckor innan avhämtningsdag innebär full betalningsskyldighet. Vi tar betalt i förskott via mailad faktura.
Bröllopstårta:
Andra regler - läs mer om detta på Allt om Bröllopstårtan.

Om vi måste avboka?
Det har hittills aldrig hänt att vi har behövt avboka men alla är vi människor och om vi drabbas av någon skada eller smittsam magsjuka så kan vi behöva avboka. Som sagt närmar vi oss 400 bröllopstårtor och 800 övriga tårtor - utan en enda avbokning. Skulle detta olyckliga ske så återbetalas självklart varenda krona ni har betalat.