cmh

Priser

Våra bakverk är exklusiva, unika och skräddarsydda efter varje kunds egna önskemål och vi gör dem med kärlek, omsorg och med ett öga för detaljer. Äkta smör och grädde från lokala mejerier, färska ägg, riktiga bär och äkta vanilj är några av de kvalitativa råvaror som vi bakar av - pulver och halvfabrikat som blir allt vanligare i vår bransch är bannlysta i vårt kök! En bröllopstårta kan ta en hel vecka att göra, varje liten detalj i våra dekorationer är gjorda för hand och med stor omsorg - exempelvis kan en enda ros kan ta upp till en timme att tillverka. Den som köper en tårta av oss får därmed inte bara ett konstverk att imponera på vännerna med eller pryda festen med, du bidrar också till att bibehålla bagerihantverket och får något lokalproducerat och äkta med den rätta hembakta, välsmakande känslan.

 

Tårtor

Priser för 2018:
Tårtornas pris startar på 99kr/bit. Sedan beror varje tårtas pris på vad ni vill ha för innehåll i tårtan samt framförallt hur tidskrävande dekor ni önskar. Riktlinjer för tårtpriser ser ni här nedan men är endast till för att se som exempel. Dessa priser avser runda tårtor med standardfyllning. Dessa priser kan höjs om ni väljer annan form på tårtan, en tyngre botten, en lyxigare fyllning eller en allergianpassning. Läs mer om dessa eventuella prisförändringar samt om tårtans innehåll på Smak & Fyllning.
 • Klass 1 - från 99kr/bit
  Staplade tårtor med enbart smörkräm och färska blommor (ni tillhandahåller blommor via egen leverans eller blomsterbud.)
 • Klass 2 -från 105kr/bit
  - 1-våningstårtor med enklare figur i 3D, text och kantdekor.
  - Staplade tårtor med en enklare design
  - Staplad tårta täckt med sugarpaste eller färgad/ombre smörkräm dekorerad med färska blommor (ni tillhandahåller blommor via egen leverans eller blomsterbud.).

 

 

 • Klass 3 - från 115kr/bit.
  - 1-våningstårta med enklare 3D-figur och detaljerat arbete på tårtans kanter (vimplar, rutmönster, kristyrmönster, volanger) eller helt slät tårta med
  en något mer avancerad modellering.
  - Staplade tårtor med enkla småblommor ihop med detaljerad yta (spets/pärlor/murgröna)
  - Staplad tårta täckt och dekorerad (med t.ex. spets, pärlor etc) samt färska blommor (ni tillhandahåller blommor via egen leverans eller blomsterbud.).

 

 

 • Klass 4 - från 125kr/bit.
  - 1-våningstårta med flera enklare figurer i 3D eller en lite mer avancerad figur.
  - Staplade tårta med byggda sockerblommor (rosor, pioner). Antingen ett fåtal blommor och detaljerad yta (pärlor/spets/volanger) eller lite fler blommor på odekorerad yta.
 
 • Klass 5 - från 135kr/bit
  - 1våningstårtor med väldigt tidskrävande dekor.
  - Fyrkantiga tårtor
  - Staplade tårtor med både byggda sockerblommor och tidskrävande arbete på tårtans yta (skir spets/kristyrmönster/volanger/blomstertäckt)
 
 • Klass 6 - 145-175kr/bit
  - Avancerade och tidskrävande tårtor med mycket dekor.

  - Figurtårtor
  - Många byggda sockerblommor, t.ex. i fall ned över tårtan.

Alla priser är från-priser och avgörs av den totala tidsåtgången.

Om ni önskar en tårta dekorerad med färska blommor gör vi gärna detta till er men tyvärr erbjuder vi inte odekorerade tårtor.  Ni kan välja att komma ni hit med blommor några dagar innan bröllopet och får sedan hämta en färdigdekorerad tårta samma dag som bröllopet är. Ni  kan även välja att skicka blomsterbud hit om ni inte har möjighet att själv leverera blommorna hit.
Exempel: